Gezocht! Een toegankelijke en verbindende voorzitter.

Gepubliceerd op 18 mei 2018 om 11:01

Stichting Wandel- en Fietspaden Heeten en omstreken zoekt in verband met het komende aftreden van de huidige voorzitter een nieuwe bestuursvoorzitter.


Vanaf haar oprichting in 2003 wil de Stichting de beleving van het landschap binnen en buiten het dorp versterken. Onder andere door het aanleggen van zoiets simpels als een pad. De grote aanleg is achter de rug en er ligt een resultaat waar we trots op zijn. Samen met een betrokken bestuur en een grote groep enthousiaste vrijwilligers wordt 15 kilometer pad (inclusief bruggen en een trekpont) in stand gehouden. Zodat mensen van binnen en buiten Heeten kunnen genieten van het mooie landschap.


Wij zijn op zoek naar een nieuwe bestuursvoorzitter. Wil jij, samen met een betrokken bestuur en een grote groep enthousiaste vrijwilligers, je inzetten voor de paden van Heeten en omstreken? Dan nodigen wij je van harte uit je belangstelling kenbaar te maken bij onze huidige voorzitter Ton Elders (06-36123834). Hij kan je meer informatie geven over de inhoud van de functie en de werkwijze van de Stichting. Je kunt natuurlijk ook reageren via info@padenheeten.nl. Ton neemt dan contact met je op.


Wie gaat er samen met ons op pad?