Donateurs

Soms zijn het eenvoudige dingen die een gevoel van geluk in de mens naar boven brengen. Een geurige kop koffie, een spelend kind, een wandeling met familie, vriend of vriendin, een ijsvogeltje dat over het water scheert, koeien die buiten in de weide staan. Zo heeft ieder mens wel iets dat een glimlach op het gezicht tovert.
 
Sinds 2003 bestaat Stichting Wandel- en Fietspaden Heeten en omstreken, en vanaf het begin wilde de Stichting de beleving van het fraaie landschap rond het dorp Heeten voor haar bewoners versterken. Onder andere door het aanleggen van zoiets simpels als een pad. Sinds de oprichting hebben we 15 kilometer pad, 4 bruggetjes, 1 trekpont en 1 schuur aangelegd en gebouwd. Gelukkig niet alleen. Grondeigenaren, financiers, donateurs en een heel korps aan vrijwilligers hebben mogelijk gemaakt dat u heerlijk kunt struinen over onze paden en kunt genieten van al het moois dat onze streek te bieden heeft. Met hopelijk een glimlach op uw gezicht.

 

Dagelijks zien wij dat veel mensen met plezier gebruik maken van de paden en trekpont die speciaal voor u zijn aangelegd! Wij willen de paden zodanig onderhouden dat ze goed begaanbaar zijn en blijven. Om de kosten van het onderhoud te kunnen blijven betalen kunnen wij uw financiële steun goed gebruiken. 
Bent u bereid ons jaarlijks te steunen, voor slechts € 10,- per jaar, vul dan onderstaand machtigings-formulier in. Velen zijn u al voorgegaan als Vrienden van de Paden
SEPA Machtiging
Word – 43,3 KB