Donateurs

BESTE GEBRUIKERS VAN DE WANDEL EN FIETSPADEN,

de afgelopen jaren hebben veel mensen het wandelen en fietsen opgepakt. Hoe fijn is het dat dat wij in Heeten van die mooie aangelegde paden hebben liggen. Op z'n tijd kom je een een bankje tegen waar lekker, in alle rust, kunt genieten van de mooie natuur.

De paden, bankjes, bruggetjes en trekpont moeten wel worden onderhouden. Hiervoor beschikken we gelukkig over een grote groep vrijwilligers.

Om de toplagen van een groot aantal paden de komende jaren te vervangen en te onderhouden is (meer) geld nodig. In 2010 zijn we "vrienden van de Paden" gestart waarin gevraagd werd naar een jaarlijkse bijdrage van 10 euro. Nu, 12 jaar later, willen wij de bijdrage graag verhogen naar 15 euro. We denken en hopen dat de huidige donateurs zich hierin kunnen vinden.

Heeten is de laatste jaren flink uitgebreid. Er zijn vele (nieuwe) inwoners die nog geen "Vriend van de Paden" zijn en dat misschien wel zouden willen zijn. Wij kunnen alle financiële steun goed gebruiken. Vul onderstaand formulier in en mail het naar info@padenheeten.nl of lever het in op Nedersege 4, 8111BP, Heeten.

Wilt u een eenmalige donatie doen dan is deze van harte welkom via

NL84RABO 0156486024 ten name van St. Wandel- en Fietspaden Heeten
Doorlopende SEPA Machtiging
PDF – 183,7 KB